EPELSA

logo
Grupo EPELSA és una empresa líder en els sistemes de pesatge i gestió de productes a nivell industrial i en comerços. Els seus productes inclouen balances, etiquetadores, balances industrials, sistemes dedicats i tot allò que estigui relacionat amb el pes.
La col·laboració de LAIGU i EPELSA parteix de la necessitat que té l’empresa d’adquirir know-How en la producció de sistemes encastats en GNU/Linux. Primer impartint formació als responsables de R+D de l’empresa i després col·laborant amb l’equip de desenvolupament de nous productes LAIGU ha col·laborat amb EPELSA durant diversos anys participant en la creació de nous productes i realitzant millores en productes ja existents.
Per a EPELSA hem treballat sobretot fent servir linux encastat, openembedded, llibreríes com GLib i GTK, hem fet diversos mòduls de nucli per a maquinari específic i creant un entorn de desenvolupament que permetés a l’empresa desenvolupar nous productes que fossin atractius per als clients i referència del sector.

Més informació:
http://www.grupoepelsa.com/
http://www.tv3.cat/videos/1215479/Una-fira-que-uneix-alimentacio-i-embalatge